Mina delfiner kickar dina apor, sådeså!

Skönt att midsommar var på en fredag. Varför vet jag inte, tycker bara så. Det beror inte på att jag skulle upp och jobba nåt, för jag är ledig i två hela, sköna veckor till. Sedan blir det att slava för Pappsi. Jag tror det var skönt därför att man hann med en krogrunda extra på lördagen. För jag hade riktigt trevligt båda dagarna.

Bec, Jess, Me.

Midsommar firades hos mig i sommarstugan. Hade med mig gänget på 9 personer. The dangerous ten, typ. Kvällen blev riktigt rolig, blöt och fin. Traditionellt regn, sedan sken det upp och blev strålande. Vi hade jättekul. Eller jag ska inte tala för alla, men jag hade verkligen skitkul!
Skönt att Becca fyllesnarkade så att jag halv sju fortfarande inte fått en blund. Då hade jag redan kastat ett Lipsyl i pannan på henne och dragit undan kudden under hennes huvud och kastat den på henne. Men ack, hon rörde inte ens på sig, fortsatte bara flåsa sådär o-roligt :P Men som sagt, tack alla för ännu en oförglömlig kväll!

Nöjes igår, riktigt kul! :) Men ibland är det svårt att vara kvinna, då ens huvudsakliga uppgift är att handskas med män. Det blev ju en hel del dans. Bra träningsform har jag hört. Hur bra som helst ju, nu när jag inte kan motionera som vanligt med knäet. Bara gyma, för inte springa på det.. och det är lite frustrerande. Så dans är bra! Välkomnas glatt :D

Sist men inte minst, det bästa citat jag hört på länge:
En arkeolog är den bäste make en kvinna kan ha. Ju äldre hon blir, desto mer intresserad blir han av henne.

Sant? Puss!

Kommentarer
Postat av: P

Mina apor kan ninja. Skärpning. Dina delfiner är chanslösa. ;)

2006-06-25 @ 22:49:09
Postat av: Fia.

Ja vad ska jag säga? Jag tror du missförstått det här helt och fullt. Mina delfiner kommer dänga dina apor 10 gånger mer än du alltid kan säga :P haha.. de är specialister på hjärntvätt. Så dina apor klarar det aldrig.

2006-06-25 @ 22:52:18
Postat av: P

Du glömde säga stjärnstopp! Suck, att du aldrig lär dig. In i duschen, kom aldrig tillbaka. ;) hahaha.

2006-06-25 @ 23:03:00

Lämna gärna din åsikt:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback