Halv åtta hos mig
Ikväll hade jag bjudit hem jobbgänget på 3-rätters. Helt underbar söndagskväll. Tack mina kära vänner!
Meny:
Förrätt. Spenat, ricotta med parmesan och chili minipajer. Grönsallad med balsamicodressing med smak av citron, chili och parmesan. Granatäpplekärnor.
Varmrätt. Ugnsstekt kyckling med chili och vitlökstouch. Ketjap manis-sås och grönsallad med rostade pinjenötter och granatäpplekärnor.
Efterrätt. Äggtoddy med cognac i äggskal och tillhörande kaffe, florsocker och kakao.





Meny:
Förrätt. Spenat, ricotta med parmesan och chili minipajer. Grönsallad med balsamicodressing med smak av citron, chili och parmesan. Granatäpplekärnor.
Varmrätt. Ugnsstekt kyckling med chili och vitlökstouch. Ketjap manis-sås och grönsallad med rostade pinjenötter och granatäpplekärnor.
Efterrätt. Äggtoddy med cognac i äggskal och tillhörande kaffe, florsocker och kakao.





Kommentarer
Postat av: Anonym
I´m impressed !!!! You did it !!!
Det visste jag väl att du skulle ......
Trackback